Het bedrijf Afvallen met Doortje is vanaf 2010 een begrip in Almere, wegens uitbreidingen zijn wij per direct op zoek naar freelance verkoopsters door heel Nederland.

Lees hier meer over de vacature;

Je gaat de functie starten van Freelance consulent. Dit betekend dat je het bedrijf Afvallen met Doortje in jouw regio promoot en onze producten verkoopt. Per verkocht product ontvang jij een bedrag, dus werken wanneer het jou uitkomt. Doormiddel van een goede motivatie en doorzettingsvermogen kun je hiermee dus aardig (bij)verdienen!

Welke producten ga je verkopen?

- 8 weken afslankprogramma via internet

- 4 weken afslankprogramma via internet

- 4 weken op gewicht blijven via internet

De producten zijn uniek door de persoonlijke begeleiding die wij daarbij aanbieden. Meer informatie over de producten kun je op onze website vinden; www.afvallenmetdoortje.nl

Belangrijke eigenschappen van jouw;

• verkopen gaat jou makkelijk af

• gemotiveerd

• doorzetter

• verzorgd voorkomen

• vlotte babbel

De vacature is een freelance vacature. Dit betekend dat je zelf verantwoordelijk bent voor het afdragen van belastingen, premies etc. Dit kun je doen met de jaarlijkse belastingaangiften. Wij raden je dan ook aan om dit met een accountant te doen en daar rekening mee te houden als je het salaris ontvangt.

Wat kun je van ons verwachten?

- regelmatig persoonlijk contact

- bij vragen kun je ons altijd bellen, als wij cliënten hebben, kun je de voicemail inspreken en bellen wij je zo snel mogelijk terug!

- Wij verzorgen reclame folders. Aantal ligt aan je verkopen.

- Regelmatig nieuwe afvalprogramma’s

- Uitgebreide uitleg over de afvalprogramma’s

- Tips om goed te verkopen.

- Voor onze topverkopers hebben wij regelmatig een leuke bonus. (Hierbij kun je denken aan een weekendje weg, vrijkaartjes of iets tastbaars)

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 persoonlijke gesprekken in Almere, dus je moet bereid zijn om 2 keer naar Almere af te reizen.

Dus, topverkopers begin nu met een leuke bijbaan in een betrouwbare, professionele omgeving!

Stuur ons een mailtje met je motivatie, dit kan via info@afvallenmetdoortje.nl

vergeet niet je NAW gegevens te vermelden.

(Alleen serieuze sollicitaties worden in behandeling genomen)